• Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Speedline fælge

Søger du fælge af absolut topkvalitet? Så er fælgeproducenten Speedline et rigtig godt bud. Her er nemlig tale om alufælge, hvor kun det bedste er godt nok, og netop denne producent kan du finde blandt AluXpertens store udvalg af alufælge. 

Fælge fra Speedline

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Speedline – fælge til motorsport

Speedline er en producent, der blev stiftet i 1975, hvor de siden da har specialiseret sig i produktion af fælge i en ekstra høj kvalitet til de biler, der stiller større krav til deres fælge. Dette er blandt andet også en af årsagerne til, at fælge fra Speedline i mange år har været brugt i forskellige motorsportssammenhænge, hvor flere af vinderne netop kørte på Speedline fælge. Så hvis du gerne vil være i godt selskab, kan du roligt vælge fælge fra denne producent og komme i selskab med bilmærker som Porsche, Maserati, Ferrari og Lamborghini.

Speedline er lavet som en high-end-afdeling, hvor der produceres alufælge af højeste kvalitet til den mere kræsne køber, der ønsker at kræse om sin bil og sikre den ultimative køreoplevelse. Og det, at de helt store bilmærker benytter sig af fælge fra Speedline, er blot endnu et udtryk for, at du med både sommer-, vinter- og helårsfælge fra Speedline er godt dækket ind med kvalitetsfælge. Fælge fra Speedline produceres ud fra producentens store kendskab til motorsporten, hvorfor deres fælge også er særligt modstandsdygtige og robuste, så de holder i lang tid og sikrer en god kørsel. Når du vælger Speedline, får du alufælge, som er konstrueret til at køre stærkt og sikre det bedst mulige greb i vejen – uanset forhold. Deres fælge er bare lidt bedre end mange andre alufælge på markedet.


Bestil Speedline fælge hos AluXperten

Hos AluXperten finder du både hvide fælge og grå fælge fra den anerkendte producent, som du kan tage et nærmere kig på her på siden. Med Speedline får du ikke kun fælge af højeste kvalitet, men også et smart og moderne design, som passer til enhver bil. Er du til det klassiske udtryk, vil et par grå fælge være perfekte til din bil, mens de hvide fælge kan gøre, så din bil skiller sig lidt ud i mængden. Uanset dit valg af helårsfælge fra Speedline, er du sikret en solid kørsel. Og med vores pasningsgaranti er du ovenikøbet sikret, at dine fælge sidder præcis, som de skal. Husk også, at vi tilbyder finansiering gennem SparXpress, så du er sikret en løsning, der imødekommer din økonomi.

På lige netop denne side finder du vores sortiment af Speedline fælge, og via filtreringsfunktionen kan du nemt finde lige præcis de helårsfælge, som du skal bruge til din bil. Skulle du have brug for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at  kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med stort som småt.