googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Leverings- & Salgsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle køb og bestillinger som foretages hos AluXperten.dk

Priser

De oplyste priser er incl. 25% moms & evt. afgifter i form af miljø etc.

Levering af din ordrer

De oplyste leveringstider på hjemmesiden er CA tider , dvs der kan ske afvigelser.
Vi leverer vores varer med Danske Fragtmænd eller Postdanmark (tilbehør). Det anbefales at der er en modtager til stedet på den oplyste leveringsadresse. Kontroller altid før montage af dæk på fælge at den leverede vare stemmer overens med det bestilte og at varen passer på bilen. Dvs. der skal være frigang til bremser, skærme etc. Varer der har været monteret tages ikke retur.!
 

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til gældende lovgivning, og købeloven gælder for alle handler, der omfatter varer solgt af Aluxperten.dk
Dog ophører alle former for reklamationsret hvis varen bærer præg af fejlmontering, fejlhåndtering eller såfremt varen påføres andre skader af kunden under håndtering af samme, uanset forkert, utilsigtet håndtering eller andre uheldige omstændigheder, der ikke, hverken direkte eller indirekte kan tilbageføres til produktet eller Aluxperten.dk
Fælge med poleret overflade eller crome fælge tåler ikke salt og skal rengøres min 2-3 gange pr uge. BRUG IKKE FÆLGRENS MED SYRE! Lakskader som følge af stenslag dækkes IKKE af reklamationsretten.
 

Forbehold

Der tages forbehold for prisændringer af enhver art, udgåede varer, udsolgte varer. Endvidere for trykfejl og prisændringer.
 

Reklamation

Alle reklamationer behandles på vores adresse og skal sendes franko. Ved fremsendelse af reklamation ufranko, afvises forsendelsen og går retur til afsender. Der skal altid vedlægges en kopi af faktura ved reklamation og reklamation skal altid ske skriftligt pr mail.
Aluxperten.dk kan ikke stilles til ansvar for eventuelle tab, driftstab, monterings omkostninger eller omkostninger forbundet med købet.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@aluxperten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen ODR her.
 

Modtagelse af varer og levering

En ordre betragtes altid som leveret, når varen er leveret på den på ordrebekræftelsen/fakturaen opgivne adresse.
Kunden modtager fragtbrev eller fragtnota, som kunden kvitterer for modtagelsen på.
Fejl og mangler ved varerne skal indberettes til Aluxperten.dk senest 24 timer efter modtagelsen pr mail.
Eventuelle skader opstået i forbindelse med fragt, skal med det samme anmeldes til fragtmanden og ved modtagelsen skal man notere det på fragtbrevet, påføre at man har modtaget varen med de forbehold for fejl, man har konstateret på det modtagne. Aluxperten.dk skal underrettes om problemet indenfor 24 timer fra fejlen er opdaget.
Ved underretning senere end 24 timer efter modtagelsen, forbeholder Aluxperten.dk sig retten til ikke at erstatte varen.
Bemærk, at hvis der ikke er nogen til at modtage varen på den angive leverings adresse, tager fragtfirmaet varen med igen og efterlader note, hvorefter kunden kan kontakte via telefonnr. angivet på fragtnoten og aftaler det videre forløb selv. Evt. omkostninger forbundet med levering efter forgæves kørsel betales af modtager.
 

Montering og ansvar

Kontroller altid før montage af dæk på fælge at den leverede vare stemmer overens med det bestilte og at varen passer på bilen. Dvs. der skal være frigang til bremser, skærme etc. 
Korrekt montering er kundens eget ansvar, hvorfor Aluxperten.dk anbefaler at dette foretages af værksted med faguddannet personale.
Aluxperten.dk kan ikke drages til ansvar for skader opstået pga. fejlmontering. Aluminiumsfælge bør altid efterspændes efter 100-300 km's kørsel. Der medfølger en montage vejlledning som vi anbefaler følges punkt for punkt.
 

Fortrydelsesret

Kunden har altid 14 Dages fortrydelsesret gældende fra den dag, varerne modtages.

Dette gælder dog IKKE B2B kunder.  DVS. varer der er bestilt til firmaer tages ikke retur.

Varer der ikke tages retur

Ordre sammensat efter ønske tages ikke retur, dvs en ordre der ikke kan købes som en komplet pakke i shoppen, men er sammensat af kunden selv.

Fælge der bliver special boret til kundens bil tages ikke retur da der er tale om en special bestilling. Det kan være mærker som JR Racing, Vossen og flere.
Ved fortrydelse kontaktes Aluxperten.dk pr mail salg@aluxperten.dk 

Herefter gives der anvisninger vedr. returnering af varen. I visse tilfælde opkræves der et returgebyr. Omkostninger til retur fragt etc. afholdes af kunden selv.