• Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Fælge fra ADV

ADV står for Advanti Racing. De startede i 2009, og de har lavet flotte og stilrene fælge lige siden. ADV er blandt det store udvalg af fælge, vi har hos AluXperten. Her finder du nemlig et af Danmarks største og billigste udvalg af fede alufælge til alle biler.

Fælge fra ADV

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

ADV fælge

Hos AluXperten finder du et bredt udvalg af fede fælge fra ADV. Gå på opdagelse i de forskellige farver og design fra det populære brand. Du finder blandt andet sølvfarvede fælge og sorte fælge. Vælg også om alufælgene skal have et mat udtryk, eller om de hellere skal være high gloss fælge.

Det verdenskendte brand designer og producerer fede fælge, der passer til flere forskellige bilmærker og -modeller. Mærk ADVs energi og personlighed i hver enkelt af deres fælgdesign. Se de forskellige fede design, som vi forhandler, her på siden.

Find helårs fælge fra ADV her på siden. Hvis du vælger et sæt fede fælge fra ADV, kan du give din bil det sidste finish, og den kan se godt ud hele året rundt. Find den farve og det udtryk, der vil passe allerbedst til din bil og din stil.


Find dine ADV alufælge hos AluXperten

Hos AluXperten finder du et stort udvalg af fede fælge fra mange forskellige brands, der alle har det tilfælles, at de producerer fede fælge i høj kvalitet. Og til en pris som er til at betale. Har du ikke fundet nogle ADV fælge, der passer til din bil, så kan du altid tage et kig på de mange andre brands, vi forhandler hos AluXperten.

Har du forelsket dig i de fede alufælge fra ADV? Brug filtreringsfunktionen til at finde ud af, om du kan få fælge i den størrelse, som du skal bruge til din bil. Her kan du også justere på prisen, på de fælge du gerne vil se.

Når du køber alufælge hos AluXperten, så har vi pasningsgaranti. Så er du sikker på, at du får det perfekte fit. Vi har også prisgaranti hos AluXperten. Så når du skal have fornyet bilen lidt, så står vi klar med et væld af fede fælge til din bil. Har du spørgsmål til fælge fra ADV eller nogle af de andre brands? Så er du mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi butikken i Stilling.