Du er her:
ForsideGenerel information | Om os

Om AluXperten.dk

Aluxperten.dk drives af Christian Becher, der fra tidligere stillinger i dæk og fælg universet har stor indsigt i hvad der er kvalitet og hvad man helst skal undgå.

Kvalitet og sikkerhed er vores varemærke

Hos os finder Du KUN kvalitets varer hovedsageligt fra Italien & Tyskland. Dette sikrer dig som forbruger en høj kvalitet og en sikkerhed for at det du har købt ikke er fyldt med farlige fejl og mangler.

Dæk & fælge kan købes for billigt, men som mange ved, så hænger pris og kvalitet altid sammen. Vores dygtige indkøber har nøje udvalgt produkterne på vores side, så du som forbrugerkanværesikker på varer af højeste kvalitet.
 

Pasningsgaranti

På vores fælge yder vi pasningsgaranti når du benytter vores fælg konfigurator.
Din garanti for den rigtige vare.
Er din bil sænket anbefaler vi at du kontakter vores salgsteam INDEN du bestiller dine nye dæk og fælge, så vi ikke løber i problemer ved montage af de nye hjul på din bil. Det er vigtigt at du prøvemonterer fælgene på bilen før du monterer dæk.
Fælge der har været monteret med dæk tages ikke retur.
Fælge bestilt uden brug af vores fælg konfigurator tages ikke retur.
 

Besøg vores værksted og få en kop kaffe

Vi står selv for montage og afbalancering på vores værksted hvor vi også kan tilbyde montage af de købte dæk & fælge. På værkstedet finder du et showroom på ca 80m2 med ca 110 fælge udstillet, så dukanse og røre før du bestemmer dig. Dog har vi ikke alle vores mange modeller udstillet.


Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe på 70 30 00 62 eller maile til os.