googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra Tomason

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i Tomason fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye Tomason fælge.

Fælge fra Tomason

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Tomason fælge i høj kvalitet

Tomason laver virkelig fede alufælge, hvor du får rigtig meget fælge for pengene. Det tyske mærke er kendt for at lave kvalitets fælge til en god pris. Du kan se vores store udvalg af Tomason fælge her på siden, så du kan finde netop den, der passer til din bil. 

Hos AluXperten finder du altid gode priser på vores fælge. Det gælder uanset, om du er på udkig efter en ny stål- eller alufælge. Vi bruger meget af vores energi på at hente de bedste fælge hjem fra det meste af verdenen. Ved Tomason skulle vi dog ikke langt udover de danske grænser, men blot en hurtig tur ned til vores naboland Tyskland. Tomason er tysk kvalitet til priser, hvor alle kan være med. 

Du kan se vores store udvalg af Tomason alufælge her på siden. Så er du sikker på at få en kvalitets fælge, der giver din bil det sidste løft.
 

Tomason - En stilren alufælge til din bil

Tomason er tysk kvalitet, så du er sikker på at få fælge med hjem, der både har et flot design og en god holdbarhed. Det tyske mærke er særligt kendt for deres TN16 model, der er deres mest populære modeller, som blandt andet bruges af Tesla og VAG. Tomason har lanceret serierne TN25 superlight samt TN26 light, der begge er optimeret i forhold til vægt. Du er derfor sikker på at få en alufælge, der både er let og holdbar.
 
Fælles for alle fælgene er, at de alle kommer til en god pris. Så uanset hvilket design du foretrækker, så vil du kunne finde det til en rigtig god pris. Se udvalget af Tomason fælge og lad dig inspirere til, hvilken model du vil prøve kræfter med. 
 

Et design fra Tomason efter dine ønsker 

Vi har rigtig mange modeller og designs, så du er sikker på at finde den, der passer til dine ønsker og behov. Vi har forskellige farver alt efter, om du foretrækker det klassiske aluminiums look, eller om du er mere til sort for eksempel. Du kan også vælge mellem polerede og matte farvenuancer, så du får det helt rigtige udtryk frem i din bil. 

Skarpe priser og rådgivning ved AluXperten

Hos AluXperten er vi eksperter i alufælge, så vi vil naturligvis gerne hjælpe dig godt i gang. Hvis du har nogle spørgsmål, så må du meget gerne kontakte os på telefon eller mail. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og ønsker.