googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra Rohana

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i Rohana fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye Rohana fælge.

Fælge fra Rohana

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Rohana fælge - kør med stil

Rohana wheels er efter vores mening nogle af de flotteste og fedeste fælge på markedet. Deres RC10 klæder alle biler og modeller, så du har gode chancer for at finde mindst én, der passer perfekt til din egen bil. Det er derfor ikke uden grund, at vi siger til vores kunder: Kør med stil - kør med Rohana wheels.

Hos AluXperten er du sikker på at finde et stort udvalg af kvalitets alufælge og stålfælge, der får det bedste frem i din bil. Du kan se vores forskellige design eller bruge søgefunktionen ude i siden. Her har du mulighed for at søge efter mål og dimensioner, så du finder den rigtige størrelse fælge. 

Find din næste alufælg her på siden eller kom ud til vores store showroom med omkring 120 forskellige fælge udstillet, så du kan komme og se det live. 
 

Amerikanske fælge fra Rohana i stilrent design

Rohana wheels er et amerikansk mærke med 3 forskellige serier af alufælge. Den nyeste er RFC, hvor stilrent design kombineres med forskellige farvevalg. Du får derfor nogle af de fedeste fælge på markedet i det design, du foretrækker. Rohana er kendt for at udvikle virkelig fede fælge, hvor en del af dem er målrettet sportsvogne og biler, der virkelig vil fremad. Rohana giver virkelig en wow-faktor - og så selvom du ikke selv kører rundt i Ferrari eller Lamborghini. 

Du finder både modeller med et sportsudtryk og mere klassiske alufælge, som giver et stilrent udtryk til din bil. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på, at det vil føre til misundelige blikke fra de nærmeste i din omgangskreds. 

 

Gode priser på kvalitets fælge

Hos AluXperten er du altid sikker på at finde gode priser på alufælge i høj kvalitet. Det gælder også for vores Rohana dæk, der er blandt nogle af de mest populære. Med en ny fælge fra Rohana, så er du sikker på at få kvalitet, som du kan have glæde af i lang tid fremover. Vores fælge passer til langt de fleste modeller, så du er sikker på, at den passer til din bil. 

Du kan bruge vores fælgekonfigurator, så du er helt sikker på at få den rigtige størrelse. Vi giver også en pasningsgaranti på din bestilling, hvilket giver dig en tryghed i, at du er sikker på, at fælgen passer. Vær opmærksom på, at denne garanti ikke gælder, hvis bilen er sænket mere end 30 mm.

 

Har du spørgsmål til vores Rohana fælge?

Vi hjælper gerne med at besvare dine spørgsmål, så du er sikker på at få den helt rigtige alufælge. Du kan altid kontakte os på telefon eller mail, hvis du sidder med spørgsmål.