googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Revo fælge

Var det noget med et sæt fede fælge designet til at yde det maksimale? Så kan det være, at fælge fra Revo er lige noget for dig. Og lige her hos AluXperten finder du et godt og spændende sortiment af helårsfælge fra Revo i blandt andet sort, sølv og bronze, som du til enhver tid er velkommen til at gå på opdagelse i. Måske vi også har det perfekte sæt alufælge til dig her på siden!

Fælge fra Revo

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Letvægtsfælge i høj kvalitet fra Revo

Revo blev skabt i 2002 på baggrund af passionen for og succesen forbundet med at arbejde med forskellige racing teams. Derfor er fælge fra Revo også produceret med høj kvalitet og maksimal ydeevne som fokus. Deres fælge er nemlig udviklet til at virke på et langt højere niveau end standard fælge, hvorfor disse fælge også har et højere output end de fleste andre fælge.

Revo har i den forbindelse en række testfaciliteter, hvor deres fælge løbende testes for at sikre, at de giver den absolut bedste performance og køreoplevelse, samtidig med at fælgene holder længe. Og når de er færdig med at teste her, testes fælgene af på vejen, så du er sikker på det bedst mulige produkt, når du vælger Revo fælge.

Målet for Revo er at fremstille fælge, der er både flotte og tidløse samt passer perfekt til din bil. På den måde er du ikke kun sikret lækkert og fedt design til bilen, men også en rigtig god komfort på vejene. Revo er blandt andet designet til de forskellige rallymodeller fra Ford. Så søger du letvægtsfælge af højeste kvalitet og i fede designs? Ja, så er det Revo.
 


Køb dine nye Revo fælge hos AluXperten

Hos AluXperten finder du således et stort udvalg af fælge fra Revo. Vi forhandler helårsfælge fra denne producent, hvor du finder flere forskellige størrelser, farver og finishes, så vi kan tilbyde noget for enhver smag. Er du mest til klassiske alufælge, kan du med fordel vælge fælgene i sort eller sølv, og må din bil gerne skille sig lidt ud med et særligt fedt look, kan du kigge nærmere på fælge i bronze og antracit.

Vi har sørget for skarpe priser på dine nye Revo fælge, så alle kan være med, og ønsker du en finansieringsløsning, der tilgodeser din økonomi, så tilbyder vi også finansiering gennem SparXpress. Hos AluXperten har alle mulighed for at få drømmebilen – uden at gå på kompromis med prisen eller kvaliteten.

Uanset dit behov så fører vi Danmarks måske nok største udvalg af alufælge og dæk, så hvis ikke Revo er noget for dig, så har vi med garanti nogle andre fælge, som er lige dig.