googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

RACER fælge

Hos AluXperten finder du et stort sortiment af fede fælge fra RACER, og vi har uden tvivl også de rette fælge til din bil. Om du søger sommer-, vinter- eller helårsfælge, så dækker udvalget her på siden dit behov. Vi har sørget for et nøje udvalgt sortiment af RACER, hvorfor du kun finder det bedste af det bedste hos os.

Fælge fra RACER

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Alufælge af høj kvalitet fra RACER

RACER er et fælgebrand, der til enhver tid leverer produkter af højeste kvalitet med de bedste specifikationer, der opfylder enhver bilejers krav og ønsker til deres nye fælge. Og for altid at kunne tilbyde deres kunder de helt rigtige fælge, har de sørget for et utrolig stort sortiment af fælge i et væld af designs, størrelser, farver og finishes, så de på den måde kan tilbyde dig lige præcis det, der falder i din smag og passer til netop din bil. Et sortiment, som du til enhver tid finder her hos AluXperten, hvor vi fører det største udvalg af RACER i hele Danmark – og endda også til de skarpeste priser.

RACER byder på et bredt udvalg, hvor stabilitet og kvalitet er i top, så du kan få glæde af dine fælge i mange år. De tilbyder et program med både helårsfælge, sommerfælge og vinterfælge, så du derved har mulighed for at få fælge, der passer til sæsonen. På den måde er du garanteret en sikker kørsel uanset vejr og føre. Og med vores pasningsgaranti får du på samme tid vores garanti på, at dine nye fælge passer til din bil.
 


Se udvalget af RACER hos AluXperten

Hos AluXperten finder du både sølvfarvede og sorte helårsfælge i smarte designs. Der er både helt klassiske og moderne fælge, så vi kan tilbyde noget for enhver smag. Og skulle du have brug for hjælp til at finde de rette sommerfælge eller måske vinterfælge til din bil, står vi altid klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og derfor de helt rigtige kompetencer til at tilbyde dig kompetent rådgivning i vores mange fælge fra blandt andet RACER.

Når du handler hos AluXperten, har du samtidig mulighed for finansiering af dine nye fælge. Vi tilbyder nemlig finansiering gennem SparXpress, hvor du har mulighed for at vælge med eller uden renter i et år. Derved kan vi tilbyde dig netop den løsning, der bedst imødekommer din økonomi, så du kan få din drømmebil med fælge fra RACER. Så gå endelig på opdagelse her og find dine nye alufælge fra RACER hos AluXperten.
FERIE 2024
Vi holder ferie fra 28/6 - 21/7 begge dage incl.
Der vil være forlænget svar tid på mails.
Der afsendes varer igen fra 27/7
Vi ønsker alle en god sommer.
Ferielukket