googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra Proline

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i Proline fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye Proline fælge.

Fælge fra Proline

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Proline fælge - kvalitet til lave priser

Proline wheels producerer fælge i god kvalitet til lave priser, så du får mest muligt ud af dine bildæk. Du får virkelig meget fælg for pengene, når du vælger Proline. Med vores fælgekonfigurator er du sikker på at få pasningsgaranti på din bestilling. Du kan altid søge dine dæk specifikationer ude i søgefeltet i siden. Hvis du skriver målene ind i søgefeltet, så er du sikker på at finde fælge, der passer i dimensionerne.

Find dine næste alufælge her på siden, så er du godt kørende. Du kan også komme ud forbi og se vores store showroom med omkring 120 forskellige fælge udstillet, så du kan komme og se fælgene live. 
 

Fælge fra Proline wheels i den rigtige størrelse

Vores fælge fra Proline passer til langt de fleste køretøjer på markedet, så du er sikker på at få en fælg tilpasset dimensionerne. Fælgene er udviklet til at passe de fleste modeller. Du kan bruge vores fælgkonfigurator, så du er sikker på, at fælgene passer. Vær opmærksom på, at pasningsgarantien ikke gælder, hvis bilen er sænket mere end 30 mm. Hvis du skulle være i tvivl om noget, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail.
 

Proline fælge i mat - glossy - metallic - black

Få fælge i forskellige design, så du får det helt rigtige udtryk til din bil. Er du typen, der gerne vil have en klassiske alufælge, som er simple og stilrene. Det kan også være, at du er mere til mat og mørke farver. Uanset dine stilmæssige præferencer, så har vi en Proline fælge, der passer til dig. 

Du finder et stort udvalg af forskellige design, hvor vi både har fælge i mat, glossy, metallic og black. Du kan se udvalget her på siden. Hos AluXperten har vi et stort udvalg af forskellige mærker, så der er noget for enhver smag. Tjek udvalget herunder for at se, om det passer til dine ønsker. 
 

Dæk og fælge til Proline

Hos Aluxperten finder du både dæk og fælge, så du får nogle helt nye dæk til dine fælge. Du kan se vores udvalg af dæk her. Vi kan levere både fælge og dæk klar og kodet, så du kan komme godt fra start. Du kan altid kontakte os på telefon eller mail, hvis du sidder med nogle spørgsmål. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kommer godt fra start med dine nye fælge.