googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra Msw

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i Msw fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye Msw fælge.

Fælge fra Msw

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Fælge fra MSW i høj kvalitet

MSW er alufælge, der produceres af koncernen OZ Wheels. Fælgene er lavet i to design til en til sommerdæk og en anden til vinter og helårsdæk. Deres sommerdæk er primært designet med et ungdommeligt og frisk design, der passer perfekt til en forårs- og sommertur. Mens deres design til vinter er lavet klassisk, simpelt og vedligeholdelsesvenligt. Du kan se hele vores udvalg af MSW her på siden, og hvis du skal have nogle fede dæk med i prisen - kan du med fordel se vores udvalg her

Hos AluXperten er du garanteret at finde kvalitets alufælge til lave priser. Vi har gode samarbejdsaftaler med blandt andet OZ Wheels, der producerer MSW fælge, og vi arbejder hårdt på at skaffe fælge i god kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Du kan finde ud af, hvordan vores fælge passer ved at bruge fælgekonfiguratoren på siden. 

MSW Wheels - alufælge til alle årstider

Med fælge fra MSW får du et look til alle årstider. De har specielt designet deres forår og sommer alufælge til at have et ungdommeligt og energisk design, der får det bedste frem i din bil på en varm solskinsdag. Du får derfor følelsen af, at dine fælge bare spiller, uanset om du kører en tur på stranden eller inde i byen.

Med vinter designet får du fælge, der har et klassisk og simpelt design. Fordelen er, at den vil holde rigtig godt i vinterperioden, hvor der naturligt vil være mere slid på fælgene. 
Du kan se alle designs her på siden, der er med garanti mindst én, der passer perfekt til dig og din bil. Det gælder uanset, om du leder efter 4 x 100 fælge eller 5 x 100. 
 

Skarpe priser og høj sikkerhed på MSW fælge

Vi har skarpe priser på MSW wheels modeller. Du får virkelig meget fælge for pengene. De har dog stadig alle godkendelser, der garanterer den højeste grad af sikkerhed. Så du får både en god pris på fælge og sikkerhed, når du vælger MSW. Udover fælge sælger vi også dæk, så du kan få spritnye dæk med på dit køb. Dækkene udstyret med TPMS sensorer som dækker 99% af markedet. Det betyder, at vi kan levere fælge og dæk kodet til din bilmodel. Hvis der er behov ekstra opsætning, så hjælper vi gerne med det. Alt det kan vi hjælpe med fra vores værksted. 
 

Råd og vejledning fra din sælger

Hvis du har nogle spørgsmål til vores modeller eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har dygtige sælgere, som sidder klar til at give dig den rette vejledning i forhold til, hvilken alufælge der passer til dine behov. Så du skal ikke tøve med at tage kontakt.