googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra Motec

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i Motec fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye Motec fælge.

Fælge fra Motec

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Bredt udvalg af fælge fra Motec.

Motec er et virkelig godt valg, hvis du leder efter en kvalitets alufælge, der får det bedst frem i din bil. Vi har et stort udvalg af Motec fælge i forskellige designs og farver. Du kan se hele udvalget her på siden og finde en, der passer perfekt til din stil. 

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og din bil, så er Motec et godt valg. Du får både et lækkert design og en holdbarhed på fælgen, der gør, at du kan have glæde af den i mange år fremefter. Vi har et stort udvalg af alufælge til gode priser. Vi har et godt samarbejde med Motec wheels distributører, så vi kan hente fælge hjem til gode priser for vores kunder. 

Se hele udvalget af Motec fælge her på siden, så er du virkelig godt kørende. Hvis du har spørgsmål eller overvejelser, så er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige salgspersonale står klar til at svare på dine spørgsmål. 
 

Flere farver, størrelser og modeller på Motec fælge.

Motec wheels laver høj kvalitets aluminiums fælge, der står godt til langt de fleste bilmodeller. Tag et kig på udvalget her på siden, der er lidt for enhver smag. Du finder både klassiske alufælge, som er et sikkert valg, næsten uanset hvilken bil du kører i. Der er også fælge i sort, guld og ceramic - der kan give et vildt udtryk til din bil, hvis de farver matcher godt til bilens udtryk. 

Du kan få et overblik over alle design og farver her på siden og med vores fælgekonfigurator er du sikker på, at fælgene passer i størrelsen. Vi giver nemlig pasningsgaranti på dit køb. Så du kan trygt finde den fælge, der passer til dine behov. 
 

Gode priser på kvalitets fælge og dæk til Motec

Hos AluXperten finder du altid høj kvalitets alufælge til en god pris. Det er ikke nogen undtagelse for vores Motec fælge. Her får du virkelig meget fælge for pengene. Hvis du derudover vil have dæk til fælge med, så får du virkelig meget kvalitet til gode priser. Du kan se alle vores dæk muligheder her. Se vores tilbud her på siden. 
 

Dæk til Motec fælge - vores sensorer dækker 99% af markedet

Skal du have nye dæk med til dine Motec fælge. De fleste nyere biler er udstyret med TPMS sensorer i hjulene. De overvåger trykket i dine dæk. Vores sensorer dækker 99% af markedet. Vi leverer det kodet til dig, og hvis der skal sættes en tester på efter montage - så hjælper vi gerne med det. Ring ind og hør mere om vores service.

FERIE 2024
Vi holder ferie fra 28/6 - 21/7 begge dage incl.
Der vil være forlænget svar tid på mails.
Der afsendes varer igen fra 27/7
Vi ønsker alle en god sommer.
Ferielukket