googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra Butzi

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i Butzi fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye Butzi fælge.

Fælge fra Butzi

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Italienske Butzi fælge til skarpe priser

Er du på udkig efter en klassisk og stilren italiensk fælge, så kan du roligt vælge Butzi. Vores fælge fra Butzi er blandt nogle af de mest efterspurgte. Det italienske mærke markerer sig ved at have et bredt program med mange forskellige modeller og farver. Det betyder dog ikke, at de går på kompromis med kvaliteten. På siden finder du et stort udvalg af modeller, og med vores fælgekonfigurator er du sikker på, at du får den rigtige størrelse ned i din kurv. Vi giver nemlig en pasningsgaranti på dit køb. Det gør vi, så du føler den tryghed i, at du er garanteret, at fælgene passer til din bil.
 
Hos AluXperten får du altid kvalitets fælge til virkelig skarpe priser. Vi forsøger altid at få de bedst mulige priser til vores kunder, så du er sikker på at få en kvalitets fælge til gode priser. Det kan vi kun gøre, fordi vi har et godt samarbejde med Butzi distributører, hvor vi skaffer kvalitets fælge hjem. 
 
Se vores store udvalg af italienske Butzi fælge her på siden. Vi har et stort udvalg, så du er garanteret, at der er mindst en, som passer perfekt til din bil.
 

Alufælge fra Butzi i høj kvalitet 

Butzi er et italiensk mærke, der udstråler kvalitet og stil. Deres alufælge er kendt for både at have stil, være enkle i deres udtryk og have masser af power. Vi har samlet en masse fede modeller den italienske fælgeproducent, så du kan finde netop den, der vil passe helt perfekt til din egen bil. 

Fælles for alle fælgene er, at de kommer i høj kvalitet. På den måde er du garanteret en alufælge, som du kan have glæde af i mange år fremadrettet. Du skal derfor ikke tænke på at komme ud og investere i nye fælge - det næste lange stykke tid.
  

Fælge og dæk til din bil

Du finder fælge i mange forskellige farver og modeller her på siden. Du er derfor garanteret mindst at finde en, der passer perfekt til din bil. Der er garanti for, at dine kollegaer og nærmeste vil være misundelige på dine stilrene og klassiske fælge, der får det allerbedste frem i din bil.

Vi har uden tvivl fælge, der passer til din bil. Vi har faktisk også dæk, hvis du mangler et sæt nye dæk til dine fede alufælge. Så du kan roligt tjekke udvalget her på siden for at finde den alufælg, som du ikke kan undvære. Du kan også se udvalget af dæk her.
 

FERIE 2024
Vi holder ferie fra 28/6 - 21/7 begge dage incl.
Der vil være forlænget svar tid på mails.
Der afsendes varer igen fra 27/7
Vi ønsker alle en god sommer.
Ferielukket