googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

BBS fælge

Er du på udkig efter fælge, hvor kvalitet er i højsædet? Så er du landet det rette sted! BBS fælge er tyske alufælge, hvor kvaliteten er i top. Der er mange forskellige fælge at vælge mellem, så der er rig mulighed for, du kan finde nogle fælge der passer lige præcis til din bil og din stil. Tag et kig på vores store udvalg af fede fælge fra BBS.

Fælge fra BBS

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

BBS alufælge

Her på siden får du hele overblikket over de mange fede fælge, vi har fra BBS. Fra det velkendte tyske brand finder du lige her på siden flere forskellige sommerfælge. Der er flere farver at vælge mellem, ligesom der er mange forskellige styles.
Brug filtreringsfunktionen øverst på siden til at finde de rette fælge til din bil. Her kan du søge på din egen nummerplade, du kan også søge på dit bilmærke, modellen og diameteren, fælgen skal have. Søg på tommer, bredde og meget mere.

Pryd din bil med seje sommerfælge fra BBS. Gå på opdagelse i det store udvalg af fede BBS fælge og find lige præcis den BBS fælg, der skal give din bil det sidste finish. Når du vælger et sæt BBS fælge til din bil, er du sikker på at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten på fælgene.


Find dine BBS fælge hos AluXperten

Hos AluXperten har vi et bredt udvalg af alverdens kvalitetsfælge. Og i det store udvalg finder du fælge fra BBS. BBS alufælge kommer fra Tyskland, og lige siden 1970 har de produceret fælge, hvor teknologi, design og kvalitet går op i en højere enhed.
BBS motorsport fælge er til dig, der er vild med smarte fælge. Motorsport fælgene er inspireret af motorsporten og den teknologi, der hører dertil. Du har sikkert set BBS motorsport fælge, når du har set forskellige racerløb.

Hos os kan du finde dine nye BBS sommer alufælge. Har du brug for hjælp til at finde de helt rette BBS alufælge til netop din bil? Så skal du endelige tage kontakt til os. Du kan også kigge forbi butikken i Stilling, hvor vi står klar med hjælp og kyndig rådgivning.
Hos AluXperten har vi også pasningsgaranti. Så er du sikker på, at dine nye fælge passer helt, som de skal, når de er sat på din bil. Du finder også et bredt udvalg af sommerdæk fra flere forskellige lækre brands hos AluXperten. Så hvis du er på udkig efter hele pakken med både fede fælge og lækre dæk, kan vi sagtens hjælpe dig med det.