googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra Axe

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i Axe fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye Axe fælge.

Fælge fra Axe

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

AXE fælge i en klasse for sig selv

Den engelske fælgeproducent AXE er virkelig i en klasse for sig selv. De har væltet markedet med nogle af de fedeste fælge design, der endnu er set. Med brede fælge og dyb concave har de fået skabt deres eget udtryk. De topper det hele af med nogle fede farver. Med en AXE alufælge får du et unikt design og fælge, du får glæde af i lang tid fremover. 

AXE går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Deres fælge holder utrolig godt, så du ikke skal overveje at udskifte fælge foreløbigt. Du får en sikker fælge, hvor der er tænkt over alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Med vores fælgekonfigurator er du også sikker på, at fælgene passer perfekt til dine dæk. Prøv vores konfigurator og indsæt dine dimensioner.

Skal din næste fælge være fra AXE? Så tag et kig på vores udvalg herunder. Du er også velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, så giver vi gerne den rådgivning, som du har brug for.  
 

En alufælge fra AXE tilpasset din stil

Vi har et stort udvalg af kvalitets fælge fra AXE, så du finder den, der passer perfekt til din bil. Vi har både forskellige design og farver, så der er lidt at vælge imellem. Vi har farver i alt fra sort, sølv, grå, bronze og rød. Farverne kommer i forskellige nuancer, så du kan vurdere, om du er til en poleret fælge, der giver refleksioner i solskinnet. Eller om du er mere til en mat farve, der giver en fed effekt og kontrast i landskabet. 
 

Dine nye fælge til sommeren fra AXE

AXE er en perfekt fælge til alle årstider, men det står virkelig skarpt i solskinnet, når du kører rundt på en varm sommerdag. Deres fælge bringer det allerbedste frem i din bil, så du kan nyde de misundelige blikke fra kolleger og venner. 

Der er lavet mange fede modeller, men deres mest populære er helt klart EX18 og EX15. De to modeller er et resultat af design og innovation på højt plan. Hvis du ikke ved, hvilken fælge du bør vælge - så kan du umuligt gå galt i byen, når du vælger en EX 15 eller 18. 
 

Fælge med kvalitet og sikkerhed i top

Hos AluXperten er du altid sikker på finde alufælge i top kvalitet. Det gælder i særdeleshed også vores fælge fra AXE. Du kan se vores udvalg her på siden og finde en, der passer til dine ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.