googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Fælge fra Autec

Vil du virkelig gerne pifte din bil op og gøre den lidt sejere end naboens? Så synes vi hos AluXperten, du skal prøve at se på det store udvalg fra Autec. Her finder du virkelig nogle fede fælge, og vi har sørget for, at der er noget til enhver smag.

Fælge fra Autec

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Find dine Autec fælge hos AluXperten

Hos AluXperten har vi et bredt udvalg af fede fælge fra Autec, som helt sikkert vil passe til dit behov. Vi har alt lige fra en standard mat sort til en virkelig fed gul eller hvid fælg med røde kanter. Så nu er det bare op til dig at vælge det sæt fælge, som passer bedst til dig og dine behov. Så kan du få lige præcis det udtryk på bilen, som du ønsker. Udover at fælgene er produceret i en masse fede farver og styles, så er de også at finde i forskellige størrelser, så vær gerne obs på dette, når du bestiller fælge fra Autec til din bil.

Du finder både nogle, der kun er beregnet til sommerkørsel og nogle, der kan bruges hele året rundt. Brug gerne vores filtreringsfunktion for nemmere at finde frem til det ønskede look eller prisleje. AluXperten har valgt at give dig pasningsgaranti, hvis du vælger at foretage dit køb af fælge hos os. Dette betyder for dig, at det er muligt at få hjælp til at få dem til at sidde korrekt på dine dæk. Det fede ved Autec-fælgene er, at de ligger i et meget prisvenligt leje, derfor behøver du ikke bruge hele dit budget på at få gejlet bilen op.
 

Kontakt os

Hvordan udvælger du dine nye fælge? Skal de have en fed farve, hvilken størrelse skal de have, hvilket brand skal de være fra? Skal de kunne bruges både sommer og vinter? Ja, mulighederne er mange hos os, og det kan være svært at vælge. Står du i en situation, hvor det kan være svært at gennemskue lige præcis hvilken type fælg, der vil passe bedst til dig og dit køretøj? Så skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til køb af nye fælge. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på Tlf. 70 300 062 eller skrive på salg@aluxperten.dk
 

Finansieringsordning

Hos AluXperten har vi valgt at have en finansieringsordning med SparXpress med og uden renter i et år. Det betyder for dig, at du kan købe lige nøjagtigt de fælge, du drømmer allermest om, for du skal ikke bekymre dig om, om du har råd til dem lige nu. Det er nemlig muligt, at afdrage på dem gennem SparXpress.