googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Fælge fra Alutec


Er du på udkig efter nogle virkelig fede fælge, som får din bil til at se sej ud? Så kan vi her hos AluXperten anbefale dig at tage et kig på vores Alutec fælge. Fælgene er fremstillet af aluminium af høj kvalitet og er ekstremt holdbare.

Fælge fra Alutec

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Sommer og helårsfælge fra Alutec

Har du en bestemt stil kørende til din bil? Alutec gør det muligt enten at forny stilen eller fastholde den nuværende. Mange finder det besværligt at skifte fælgene hver gang der skal skiftes dæk. Dette har Alutec nu gjort op med, da de producerer deres fælge i både sommer- og vinterversioner, så du har mulighed for at bruge dem, uanset hvilken tid på året det er.

Alutec producerer desuden deres fælge i et væld af forskellige farver, størrelser og stilarter, så der skulle gerne være noget for enhver smag. Hos AluXperten har vi derfor valgt at forhandle fælge i alt lige fra sort og sølv til grøn og lyserød. Så nu er det bare op til dig at vælge de fælge, som du synes passer bedst til din bil.
 

Find Alutec fælge hos AluXperten

Hos AluXperten ønsker vi at yde en god service, så vores kunder bliver bedst muligt tilfredse med købet af deres nye fælge. Derfor har vi hos Aluxperten valgt at forhandle en masse fede brands indenfor fælge og dæk, så der er noget til enhver smag og stil. Derfor kan du med fordel gå på opdagelse i vores store univers på webshoppen, og finde dine nye fælge. Hvis du ikke finder det rigtige sæt fra brandet Alutec, kan du med fordel tjekke nogle af de andre producenter ud.

For at yde den bedste service her hos AluXperten, har vi valgt at have pasningsgaranti. Pasningsgarantien går ud på, at vi hjælper dig med at få fælgene til at sidde rigtigt på hjulene. Hvis du allerede på forhånd har en idé om, hvilke fælge du ønsker, kan du med fordel anvende vores filtreringsfunktion. Funktionen kan bruges til at søge på specifikke brands, farver og størrelser.


Kontakt os

Har du spørgsmål til købet af dine nye fælge, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 300 062 eller sende os en mail på salg@aluxperten.dk. Hvis du er typen, der hellere vil se produkterne fysisk, så kom endelig forbi os i vores butik i Stilling. Vi står altid klar til at guide dig i købet af dine nye fælge.