googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Alufælge fra Alurims

Står du og mangler et sæt fede alufælge, så kan vi varmt anbefale dig at købe dem fra Alurims. De er super fede og kan med lethed pifte din bil op, så den lige bliver det federe at køre i. Alurims-fælge er med andre ord den perfekte kombination af stil og funktion.

Fælge fra Alurims

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Sommer og helårsfælge fra Alurims

Alurims designer de fedeste alufælge, som vil spice enhver bil op, så den får et lækkert look. Hos AluXperten har vi primært valgt at forhandle fælge fra Alurims, som både kan bruges om sommeren og om vinteren. Når du skal vælge dine nye fælge, er det vigtigt, at du er opmærksom på den størrelse, du får bestilt hjem. Alurims producerer nemlig deres fælge i forskellige størrelser, og hos AluXpertener det muligt at bestille fra 18-20 tommer.

Udover at Alurims producerer deres fælge i forskellige størrelser, har de også valgt at producere fælge i mange modeller og farver. Derfor har vi hos AluXperten valgt at forhandle nogle forskellige modeller og farver fra Alurims, så du får god mulighed for at købe lige præcis det sæt fælge der gør at din bil får det udtryk, du ønsker. Så tag endelig et kig på vores webshop, du vil med garanti finde et sæt fælge som passer perfekt til din bil.

Fælgene er fremstillet af højeste kvalitet, så de er stærke og holdbare, men samtidig ser de fede ud på ethvert køretøj. Uanset om du er på udkig efter sommer- eller vinterfælge, så kan vi her hos AluXperten hjælpe dig med at finde de rette fælge. Vær opmærksom på at Alurims-fælgene findes i forskellige størrelser, så tag endelig et kig på vores hjemmeside for at finde de helt rette fælge til din bil.
 

Find Alurims fælge hos AluXperten

Hos AluXperten bestræber vi os på at blive en af Danmarks førende forhandlere inden for accessories til biler, og vi gør vores bedste for at yde en god service for at tilfredsstille vores kunder. Hos AluXperten har vi et af Danmarks største og billigste udvalg af fede fælge, så hop ind på webshoppen og klik løs på de mange forskellige fælge vi forhandler.

Alurims er bare ét af de mange fede kvalitetsbrands, vi forhandler.Derfor finder du mange forskellige muligheder, når du skal finde de perfekte fælge til din bil. Hos AluXperten går vi op i at yde en god service til vores kunder, vi har derfor indført en pasningsgaranti. Med vores pasningsgaranti hjælper vi dig med at sørge for, at fælgene sidder som de skal. Du kan altid bruge vores filtreringsfunktion til at finde ud af, om vi har de fælge fra Alurims, du er på udkig efter.
 

Kontakt os

Hvis du er i tvivl om købet af dine nye fælge, kan du kontakte os. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefonen 70 300 062 eller sende os en mail på salg@aluxperten.dk. Hvis du hellere vil møde os fysisk, kan du altid besøge vores butik i Stilling.