googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Fælge fra Arbex

Er du på udkig efter nogle nye fælge, så kan vi hos AluXperten varmt anbefale dig at kaste et blik på vores fælge fra Arbex. De er lavet på en måde, så de får bilen til at skille sig ud fra mængden. Arbex har produceret deres fælge i flere forskellige typer, herunder kan de fås i både sommer- og vintermodeller.

Fælge fra ARBEX

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Find Arbex fælge hos AluXperten

Hos AluXperten har vi valgt at forhandle mange forskellige modeller inden for Arbex fælgene, og det fede er, at de er prisvenlige. Fælgene fås desuden i mange forskellige modeller og eksklusive fælgfarver, så det er kun fantasien, der sætter grænserne her. Uanset hvilken form for køretøj du har, så har vi her hos AluXperten et prisvenligt sæt fælge, der vil se godt ud på enhver bil. Nu har du derfor ingen undskyldning for at gejle din bil, for hos AluXperten er der rig mulighed for at finde et sæt fede fælge til en god pris, som får din bil til at shine og skille sig ud fra mængden.

Fælgene fra Arbex fås både i sommer- og vinterversioner, det betyder altså at du kan bruge fælgene året rundt. Er du ikke til helårsversionen, så har de også produceret deres fælge i en ren sommerversion. Så nu er det bare op til dig at vælge hvilken form for fælg, som du ønsker.


Pasningsgaranti på fælgene

Hos AluXperten kan vi godt lide at yde en god service for vores kunder. Derfor tilbyder vi dig en pasningsgaranti. Med pasningsgarantien får du mulighed for at få hjælp at tilpasse dine fælge. Det vil altså sige, at vi hjælper dig med, at få fælgene til at sidde korrekt på dine hjul. Hvis du ikke helt kan bestemme dig for, hvilken type af fælge du ønsker til din bil, så kan du med fordel anvende vores filtreringsfunktion. Funktionen giver dig mulighed for at danne dig et overblik over, hvilke fælge vi forhandler her hos AluXperten. Funktionen gør det muligt at søge på pris, model, brands og farver.

Derudover er det også muligt at søge på om fælgene skal bruges om sommeren, vinteren eller om de skal være helårs. Hos AluXperten står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 70 300 062 eller sende os en mail på salg@aluxperten.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Stilling.
 

Prisvenlig fælg

Arbex fælge er ikke blot lækre i designet, de er også prisvenlige. Du kan finde priser på dine nye fælge fra Arbex fra 1124 kr. Har du også brug for nye dæk til dine Arbex fælge, så kan du finde dem lige her. Hos AluXperten forhandler vi dæk fra forskellige brands.