googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

24H Du Mans fælge

Hvis du søger fede kvalitetsfælge, som er designet efter de alufælge, der bruges i Le Mans, så er 24H Du Mans lige præcis dét, du søger. Og her hos AluXperten finder du et solidt udvalg af de populære Le Mans 24H fælge.

Fælge fra 24H Du Mans

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Racerfælge fra 24H Du Mans

Le Mans 24H er et fælgebrand, som er skabt med henblik på at tilbyde fede fælge til racerentusiaster, der ønskede fælge i Le Mans farver og designs, men også for at promovere og sætte fokus på Le Mans. 24H Du Mans fælgene har været på markedet siden 2010 og har siden da høstet stor anerkendelse fra forbrugerne. Ikke kun for det lækre design, men særligt også for kvaliteten. 24H Du Mans fælge er nemlig fransk kvalitet, når det er allerbedst. Derfor er fælge fra 24H Du Mans også produceret ud fra nogle af de strengeste kvalitetskrav og kontroller.

Særligt serierne Arnage, GP1 og LM fra 24H Du Mans er i både design og kvalitet helt i top og blandt nogle af de modeller, som du finder hos AluXperten. Le Mans 24H fælgene er holdt i de klassiske racerfarver, hvor du ligeledes finder logoet for Le Mans på fælgene. Fælge fra 24H Du Mans har et både smart og moderne design og findes i flere forskellige finishes, alt efter om du er mest til sorte, grå eller sølvfarvede fælge.

 

Find dine 24H Du Mans fælge hos AluXperten

Hos AluXperten har vi sørget for et godt udvalg af kvalitetsfælgene fra Le Mans 24H-serie. Vores fælge fra 24H Du Mans fås fra ”14-18”, og hos os finder du helårsfælge fra producenten her på siden. Via vores filtreringsfunktion kan du nemt og hurtigt finde lige præcis de 24H Du Mans fælge, som passer bedst til dig og din bil – og skulle du have brug for hjælp til at finde de rette alufælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen og kan uden tvivl også hjælpe dig gennem kompetent rådgivning og vejledning om vores 24H Du Mans fælge.

Når du handler hos AluXperten, tilbyder vi som noget særligt finansiering gennem SparXpress. Derved får du mulighed for at få dine nye Le Mans 24H fælge uden at skulle gå på kompromis med din økonomi. I stedet får du en finansieringsløsning, der imødekommer din pengepung. Skal din bil også prydes med de fede fælge fra 24H Du Mans? Så bestil hos AluXperten og sæt din indre racerkører fri med alufælge fra 24H Du Mans.

Vi har et af Danmarks billigste udvalg af kvalitetsfælge fra et væld af producenter, så du hverken behøver at gå på kompromis med kvalitet eller din økonomi. På denne side finder du vores sortiment af fælge fra 24H DU Mans, og mon ikke vi også har det perfekte sæt helårsfælge til netop din bil lige her?