googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra 1AV

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i 1AV fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye 1AV fælge.

Fælge fra 1AV

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

1AV - kvalitets fælge fra AXE

AXE er producenten bag kvalitets serien 1AV, som har fået stor succes. Vi har et udvalg af fælge fra 1AV her på siden, så du kan finde en, der passer til din stil. Der er virkelig mange fede modeller og farver, som passer til forskellige biltyper. En ting der er fælles for modellerne er, at de alle er i høj kvalitet. Du kan derfor roligt finde din næste fælge blandt en af vores 1AV modeller. 

Du er altid garanteret gode priser og høj kvalitet hos AluXperten. Vi er eksperter indenfor alufælge og har nogle af de bedste mærker indenfor deres prisniveau her på siden. Med vores fælgekonfigurator er du også sikker på, at fælgene passer perfekt til dine dæk. Indsæt dimensionerne på dine bildæk og find en fælg, der passer til både din stil og din bil. 

Hvis du ikke har nogle dæk, der passer til dine nye fælge, så er du meget velkommen til at tjekke vores dæk udvalg her
 

1AV fælge fra 18” til 22”

Den engelske producent AXE er kendt for at lave rå, stilfulde og tidssvarende designs. Med deres 1AV serie har de for alvor vist, at de kan lave super fede fælge i forskellige modeller og farver. Serien er skabt primært til det europæiske marked. Alle fælgene er TÜV certificerede, og de fås i str. fra 18" til 22" til alle større biler med 5 huller.
Her på siden finder du fælge fra 1AV serien. Find fælge der vil få det bedste frem i din bil, og hvis du har nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige salgspersonale. De sidder klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig om, hvilken type fælge der vil passe til dig. 
 

Skal du have dæk til fælge fra 1AV?

Har du ikke selv dækkene til dine 1AV fælge, så kan du heldigvis finde dem på aluxperten.dk. Vores dæk er udstyret med TPMS sensorer i hjulene. Sensorerne overvåger trykket i dine dæk, og de dækker 99% af markedet. Vi sørger for, at dækkene er kodet til dig ved levering - så du får dæk til fælge. Ring og hør mere om vores service. 

Få den rette rådgivning til din nye AXE 1AV fælge

1AV fra engelske AXE er blandt de populære alufælge, så vi kan yde den rette rådgivning i forhold til dit køb. Hvis du gerne vil have hjælp til at vælge den helt rette, så sidder vores salgspersonale klar til at besvare dine spørgsmål. Ring ind og hør mere om dine muligheder.