• Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Køb fælge fra ULTRA

Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg i ULTRA fælge. Skarpe priser og hurtig levering. Pasningsgaranti og mulighed for finansiering af dine nye ULTRA fælge.

Fælge fra ULTRA

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Stort udvalg af Ultra fælge ved AluXperten

Ultra alufælge er ikke til at tage fejl af. Med deres elegante design er de blandt nogle af favoritterne her hos AluXperten. Du finder et stort udvalg af Ultra fælge her på siden, der kommer i mange forskellige farver og modeller. Find netop den alufælg, der passer til dine behov. 

Hos AluXperten er du garanteret alufælge i høj kvalitet til gode priser. Vi har et tæt samarbejde med distributører af Ultra fælge og kan derfor garantere gode priser på kvalitets alufælge. Du kan derfor trygt prøve en af vores fælge med funktionen fælgekonfigurator. Her kan du finde den rigtige størrelse på fælgen, og du får tilmed pasningsgaranti. På den måde er du sikker på, at fælgene passer i størrelsen.
 
Hvis du er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores salgspersonale. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang med dine nye alufælge. 
 

Flotte modeller og farver på fælge fra Ultra

Du finder et stort udvalg af Ultra fælge her på siden, så du er sikker på at finde minimum en, der passer perfekt til din bil. Vi har både fælge i sølv, sort, guld - så du er garanteret at finde den rigtige farve. Se alle vores forskellige modeller her.

Hvis du gerne vil se vores alufælge live, så kan du også komme forbi vores showroom, hvor der er over 120 forskelllige fælge udstillet. Her står vi klar til at give gode råd og sparring, så du kan komme godt fra lands med dine nye bilfælge. 

Altid gode priser på kvalitets fælge ved AluXperten

Hos AluXperten er du altid sikker på at komme af med en god handel. Vi har et hav af forskellige aluminium bilfælge, der alle er i høj kvalitet. Du kan både finde alufælge og dæk, så hvis du ikke har de rette dæk til fælgene, så hjælper vi naturligvis med det. Du kan se alle vores dæk muligheder her
 

Vi rådgiver dig om dit køb af Ultra alufælge

Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang med dine nye alufælge. Du kan bruge vores fælgekonfigurator til at finde den helt rigtige størrelse på dine fælge. Hvis du har yderligere spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Tag fat i vores salgspersonale, så hjælper vi dig godt fra start. Du kan enten kontakte os på telefon eller på mail, så kan du forvente svar inden længe.