• Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Fælge fra Asa

Hos AluXperten kan vi varmt anbefale dig at købe dine fælge fra producenten Asa, da de er fremstillet af høj kvalitet, de er lette og tilmed holdbare. Fælgene fra Asa er desuden lette at montere, så nu er det slut med at bruge en masse tid på at skifte dine fælge.

Fælge fra Asa

Søg med nummerplade
Søg fælge på bil

 Alufælge    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Søg dæk
Filtrering

Størrelse

Sæson

Pris

Sortering


OBS! Du må aldrig vælge en fælge der er mindre i tommer end køretøjet er født med.
OBS! Der kan være vist både for- og bagfælge. Vær derfor opmærksom på evt. pladsproblemer foran.
Er du i tvivl så kontakt vores kundeservice

Asa fælgene

Hos AluXperten mener vi, at du med Asa fælgene skaber et stilfuldt look til din bil. Ved at bruge fælgene fra Asa, får din bil et helt unikt udtryk. En fælg er ikke bare en fælg - den kan være med til at ændre hele udtrykket og stilen på din bil. Derfor ønsker vi hos AluXperten at forhandle fælge af god kvalitet og med et fedt design. Fra Asa har vi valgt at forhandle de sorte og sølvfarvede fælge. De er virkelig fede, så tag endelig et kig på dem, hvis du står og mangler nye fælge. Med fælge fra Asa har du nu en god mulighed for at style din bil og give den et fedt look. AluXperten forhandler fælgene i forskellige størrelser, så vær gerne obs på dette, så du får bestilt det helt rigtige sæt til din bil.


Find Asa fælge hos AluXperten

Det kan være en jungle at finde de helt rigtige fælge til ens bil. Der findes rigtig mange forskellige forhandlere og brands inden for både dæk og fælge. Derfor kan det være svært at finde lige præcis dem, du har brug for. For at gøre det lettere for dig at finde det ønskede produkt, har vi derfor valgt at anvende en filtreringsfunktion på vores webshop. Filtreringsfunktionen gør, at du let kan finde de ønskede fælge fra eksempelvis Asa. Funktionen giver dig også mulighed for at søge på konkrete brands, modeller og et bestemt prisleje.

Mange af vores fælge findes i en sommer -, vinter - eller helårs model. Du skal dog være opmærksom på, at fælgene fra Asa er sommerfælge. Ved at anvende filtreringsfunktionen får du mulighed for at søge konkret på den ønskede årstid, hvor fælgene skal bruges. Vi forhandler fælgene fra Asa i et moderat prisleje, så du behøver ikke at tømme sparegrisen for at få råd til at gejle bilen op.


Kontakt os

Har du brug for hjælp? Hvis du har spørgsmål, eller brug for hjælp til at finde dine nye fælge? Så vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan altid kontakte os ved at sende en mail på salg@aluxperten.dk eller ringe til os i vores åbningstid på 70 300 062. Er du mere til at møde op fysisk? Så er du også altid velkommen til at besøge os i vores butik i Stilling.